Bilopphuggeri og bildemontering på Skoppum

Offentlig godkjent bilopphuggeri. Vi utbetaler vrakpant for moped, motorsykkel, campingvogn og bobiler lokalt på Skoppum i Vestfold. Bildemontering, salg av bildeler og henting av vrakbiler. GRATIS HENTING AV DIN VRAKBIL - fyll ut henteskjema så ordner vi resten!  

Om oss Henteskjema vrakbil Kontakt oss

Ditt lokale bilopphuggeri på Skoppum i Vestfold! 

Bilopphugging 

Har du en bil som skal vrakes? Vi tar imot alle typer kjøretøy, og sørger for rask og hyggelig service. 

Vrakpanten er nå på kr. 3000,- og vil bli utbetalt av skatteetaten rett etter at vrakpantmelding er levert. Dersom bilen ikke er kjørbar, kan vi tilby GRATIS henting med kranbil. Kontakt oss for mer informasjon om pris for henting.

Noe å huske på ved levering av bil til vraking:

  • Fjern alt av søppel og eiendeler.
  • Ta med gyldig legitimasjon.
  • Ta gjerne også med del 2 av vognkortet.

Bildemontering og salg av brukte bildeler

Kjøp av brukte bildeler er langt billigere, mer miljøvennlig enn å kjøpe nye origialdeler. Brukte deler kan i de fleste sammenhenger ha like stor bruksverdi som nye. 

Hos oss finner du brukte bildeler rimelig og med gode garantier. Vi har et stort varelager med utvalg av brukte bildeler til de fleste bilmodeller som dekk, felger, drivaksler, vindusviskere, motorer, girkasser, dynamoer, starter, kjølevifter, støtfangere m.m. I tillegg har vi også deler til el- og hybridbiler. 

Bildemontering og salg av brukte bildeler 

Er du på leting etter spesifikke bildeler? Vi i Bamse Metall selger brukte bildeler og er behjelpelige med å finne riktige bildeler til din bil. Vi benytter oss av finndeler.no for salg av brukte bildeler. Finner du ikke det du er på utkikk etter ber vi deg ta kontakt – vi finner alltid en løsning.

Besøk finnbildeler.no

Har du noe som skal vrakes?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt i dag for en hyggelig prat.

Kontakt oss