Jernskrap og metallskrap godkjent mottak på Skoppum

Jernskrap og metallskrap

Få betalt for jern og metallet og reduser bedriftens kostnader. På Skoppum i Vestfold tar vi imot alt av jernskrap og metallskrap og du får betalingen. Vi tilbyr også henting. 

Hos Bamse Metall på Skoppum i Vestfold får du levert alt av jernskrap og metallskrap. 

Pengene blir overført til ønsket konto rett etter det er veid og innlevert. Vi tilbyr også henting av avfallet. 

Pass på at du leverer til et godkjent mottak!
Det er viktig å forsikre seg om at metallene leveres til et anlegg som har nødvendige tillatelser på plass. Det er din forsikring for at metallet blir trygt ivaretatt i den videre gjenvinningsprosessen. Dermed kan du også, hvis du har lyst, reklamere for at din bedrift bidrar med noe positivt for miljøet, både det ytre og på jobben, hvis gevinsten kommer noen der til gode!

Lagre skrapmetallet på et sikkert sted
Husk at metaller kan utgjøre betydelige verdier. Blir det snakk om store volum før skrapmetallet blir levert eller hentet, er det derfor lurt å oppbevare det inne, eller i låste containere utendørs. Hvis du er usikker på om dere har store nok volum til at det lønner seg å inngå en henteavtale, bør du kontakte oss, så kan vi hjelpe deg med en god løsning. 

Er det dårlig med lagringskapasitet, kan du oppfordre medarbeiderne til å kjøre rett til mottaket og levere inn rester jevnlig. Da unngår dere at det samler seg rot, både i bilen og på arbeidsplassen.

Metall gjenbrukes uendelig mange ganger! Ikke glem den uutnyttede ressursen. Det er vinn-vinn for alle om dere leverer det til gjenvinning.

0
Feed